COMITÈ D’EMPRESA 11/01/2018

Ordre del dia:

Punts de CGT:

PLACES CORPORATIVES: els seus advocats diuen que no podem tractar aquest tema perquè hauria una intrusió per part del Comitè d’Empresa de Metro. Els advocats proposen un escrit.

CCOO: Sol·licitem que enviïn el redactat quan ho tinguin per veure que comenta la nostra assessoria.

CIM: indiquen que solament no podem entrar en tema d’alts càrrecs. Sol·licita també que enviïn l’escrit.

Es queda de passar a totes les seccions sindicals l’escrit.

RETARDS A  LÍNIA 2: CGT explica que han entrat més trens en servei i han reduït el temps de volta, creant els retards a la línia. Cada jornada acaba amb 10 min mínim de retard. Haurien d’abonar aquests retards.

CPTC: Pregunten si han canviat el temps de volta i que no s’ha informat al Comitè d’Empresa . Ho hem de parlar a la Comissió d’horaris.

CCOO: Haurem de preguntar als responsables. Si és així, han incomplert no donant la informació al Comitè d’Empresa.

Es farà un escrit per demanar la reunió amb els responsables de la L2 demanant explicacions.

 

PROBLEMÀTICA AMB ELS OPERADORS D’EMERGÈNCIA: Seguretat truca als AAC per informar de títols defectuosos. Aquestes funcions són de l’Operador d’Emergència. Hem de fer un escrit denunciant aquesta situació a l’Empresa.

CCOO: Hem de recordar a l’Empresa quin és l’Organigrama de Comunicació.

Es farà un escrit comunicant la problemàtica a L’Empresa i un massiu a tota la plantilla per recordar que aquestes funcions són dels Operadors d’Emergència.

 

Punts de UGT:

VIES: Haurem de començar a valorar fer una assemblea de vies per després de la reunió del 24, on es parlarà de la secció.

CCOO: sol·licitem a l’Empresa la mateixa categoria que ofereixin als tractoristes la mateixa categoria que ofereixen als operaris de Maquinària pesada.

S’acorda portar-lo a la reunió del 24 de Gener.

ACI: l’Empresa farà una massiva amb 40 contractes temporals al 75%. El Comitè d’Empresa està en contra d’aquestes massives, sobre tot amb aquests contractes precaris.

CCOO: Ho vam recordar tots al Departament de treball que estem en contra.

 

Punts CCOO:

ASSEMBLEA MOT I AAC: Recordem la petició que vam fer sobre l’assemblea de motoristes i Agents d’Atenció al Client sobre la formació.

CGT: han de fer encara la seva assemblea a finals de gener.

Els altres sindicats es ratificaven amb el que vam dir al Comitè d’Empresa anterior.

Restem a l’espera.

 

Hi ha una concentració pels encausats al tancament al Rectorat de la UAB i el Comitè d’Empresa finalitza abans per poder anar.

SU informa del tribunal de nova creació, no s’ha presentat ningú. Sortirà com a promoció externa i que hem de recordar a l’Empresa que modifiqui la categoria.

 

Seguirem informant.