La Guerra bruta

Durant aquests dies la tensió provocada per la Direcció de TMB, amb ordres com la de canviar el numero de màquines validadores que donen accés a les instalacions de Metro, ha fet pensar que eren els propis treballadors i treballadores els qui estaven boicotejant la situació de pas a la ciutadania en els dies de vaga.

La publicació de salaris, com a eina de confrontació entre treballadors i ciutadania, ha aconseguit l’efecte desitjat.

Davant de qualsevol incidència a la xarxa, els usuaris i usuàries ataquen directament els i les treballadores amb agressions verbals e intimidatòries, qüestionant el treball i jutjant amb tota la mala informació que s’ha donat durant aquest conflicte laboral.

La política que segueix Metro de Barcelona davant les incidències pot ser molt qüestionada, i així es fa de manera interna, pero no podem permetre ni consentir que la política de TMB i Ajuntament posi en perill la integritat física i moral dels treballadors i treballadores.

Som culpables de lluitar per millorar les nostres condicions laborals, però no som culpables de les decisions que aquests dies tant la Direcció com l’Ajuntament han pres i ens han enfrontat a la ciutadania.

Seguirem lluitant per un treball digne.