Reunió ICOM 10/07/2018

A l’anterior reunió, l’Empresa va donar una proposta. La representació dels treballadors vam fer assemblea dels treballadors afectats i entreguem la contra proposta votada.

Abans de fer un recés la representació de la Direcció ens respon a preguntes que venien de l’anterior reunió. Sobre internalitzar el SOS de Línies Automàtiques ho tenen en marxa, però han de veure com adaptar l’entorn de treball junt als i operadors de LA al CCM. També ens explica que es cobrirà la vacant del treballador que ha promocionat tal com marca el Conveni, al 100%. De cara a l’estiu es cobrirà amb interinatge de dos companys de bossa durant l’estiu, però no podran fer totes les tasques de l’ICOM perquè no podran fer tota la formació.

Després de recés, la representació de la Direcció ens porta una proposta que no coincideix en res amb el que vam demanar a L’Assemblea els treballadors.
Increments salarials amb variables i eliminar les coincidents, creació de torns on hi han temps parcials, lletres de TOLA quan la plantilla vol d’AAC, increment de funcions que afecten altres categories i petició de 3 anys quan demanem 2 anys. Una broma de mal gust.
Finalitza la reunió després d’explicar les diferències que hi ha entre la proposta de la Direcció i la dels treballadors.